srijeda, 23.02.2011.

I tako je sve krenulo...

Nisam mislila da ću ikad otkriti svoju intimu. No polako ću skidati svoju krinku te postati ogoljena. Želim da me shvatiš i podijeliš sa mnom svoje trenutke na koje si ponosna, i one na koje si slaba. Zajedno možemo osnažiti svoj duh.

Ova Norah Jones je zaista žena koja ostavlja bez daha. Baršunast glas, toliko smiren i kontroliran, trnci me prolaze kada je slušam. Ona zrači nekom neopisivom energijom koja u meni izaziva želju da viknem i dokažem kako ja to mogu... Poslušaj njenu 'Young blood', shvatit ćeš o čemu pričam.

Nakon što sam se igrala obrnute psihologije (koja ponekad zaista ne djeluje kako mislimo), ostala sam sama. Dala sam mu šansu da zajedno prođemo kroz nedaće koje su nas snašle, no njegova želja nažalost nije bila toliko jaka. Nakon toga sam se zaklela kako me niti jedan muškarac neće toliko pokolebati i kako ću ja biti ta koja će držati konce u rukama. Ona osoba koja je u vezi jača.

Prvi put kad sam ga ugledala, onako apolonski građenog, s najsavršenijim rukama na svijetu, obećala sam si da će biti moj. Dva dana kasnije, pokleknuo je. Par treptaja i moje plave oči su ga pokosile. Iako, vjerujem da je ljeto odigralo svoju ulogu, mjesečina i šum mora također, ali nije ni moj karakter za odbaciti. Pustimo sad moju samouvjerenost. Na kraju svega me i dovela do gubitka.

Koža mu je bila tako meka. Dodir siguran, a istovremeno nježan. Nije mi smetao šljunak na kojem smo se valjali, niti mjesečina koja je isticala moje nesavršenosti. Taj trenutak bio je toliko savršen, sve ostalo je bilo nevažno.

Ljubio me kao nitko nikada ranije i te trenutke mi urezao u pamćenje. On je taj koji mi je micao pramen s čela, izvukao stolac kad sam htjela sjesti, primio za ruku pred svima i kuhao mi doručak ujutro. Poljubio me u čelo prije odlaska na posao, dok sam se ja pravila kako spavam, a potajno zaigrano gledala u njegovu pozadinu te jedva čekala da se vrati s posla i skine te hlače od odijela. Kako su mu odlično pristajale. Dozvoljavale su da se ocrtava njegova muškost. Ne napadno niti vulgarno. Užasno seksi, ako se mene pita. Taman onoliko da zagolica maštu i da ostatak dana provedeš u kovanju planova i daljnjem razvoju scenarija koji imaš u glavi.

Ne znam da li možeš povezati ono što sad govorim odnosno pišem, no nakon nekog vremena bit će ti jasnije. Ne želim da stekneš dojam kako sam ja samo jedna od svih ucviljenih djevojaka koje su se srele sa situacijom da njihov odabranik izgubi interes. Kod mene je nešto drugo utjecalo na taj gubitak, no reći ću ti s vremenom.

U principu, želim ti prepričati najzanimljivije trenutke, one koji su me nasmiijali do suza, one koji su me rasplakali, prestrašili, one koji su me dignuli na tron.
Želim slaviti svaki dan koji mi je bio predivan, a cijeniti one loše jer su me naučili da ono što nije dobro, ojačava um.

Predivno je vrijeme sada vani, mrak polako pada i idealno je vrijeme da odem u šetnju sa svojim psom. No taj moj živčani čupavi najdraži ljubimac kojeg neodoljivo obožavam, mora stati pored svake travčice i označiti je onim profinjenim pokretom dizanja stražnje desne nožice. Tu kod mene sve je puno takvih travčica, tako da za sto metara naše šetnje ponekad nije dovoljno ni 40 minuta. A ja sam trenutno u PMS-u i ne želim dozvoliti da me susjedi vide kako vojnički tjeram te male smeđe oči da se požure s dizanjem desne noge. Pustit ću ga u dvorište pa neka se istrči.

U međuvremenu, idem nazvati svoju jedinstvenu i neponovljivu žensku srodnu dušu koja apsolutno zna sa mnom u svakom mom trenutku. S razlogom je baš ona odabrana da bude moja najbolja prijateljica, od onog dana kad me zaštitnički branila jer je netko rekao da sam se pravila važna. Sa svojih malenih i mladih osam godina već je imala stav, a time i moju naklonost. I eto nas, već petnaestak godina idemo u istom smjeru, smijemo se i plačemo, kukamo zbog veličine košarice grudnjaka, a likujemo jer nas 'oni' ne puštaju na miru. Mogla bih napisati knjigu o našim iskustvima u tih petnaestak godina, ali zar nije to ono što upravo radim?

Do skora, budi mi dobra.
G.T

- 14:59 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (12)

Opis bloga

Razmisljanja o zivotu. Iz perspektive jedne Gospodjice. :)

Linkovi

http://newhope.blog.hr/
http://jelena20.blog.hr/
http://ludisplitjo.blog.hr/
http://shit0happens0every0day.blog.hr/
http://drugopoluvrijeme.blog.hr/
http://nestosekuha.blog.hr/
http://themiraclevalley.blog.hr/
http://poduzetnicauhrvatskoj.blog.hr/
http://auzmish.blog.hr/
http://tu-sam.blog.hr/
http://dannakonjucer.blog.hr/